اعلام آمادگی دانشگاه بیرجند جهت اعطای بورس تحصیلی کامل به دانشجویان آمریکایی و اروپایی معترض به نسل کشی رژیم صهیونیستی

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۵ کد : ۲۷۶۸۳ اطلاعیه ها اخبار برگزیده اطلاعیه های مهم
تعداد بازدید:۴۴۸
دانشگاه بیرجندآمادگی خود را جهت اعطای بورس تحصیلی کامل به دانشجویان آمریکایی و اروپایی معترض به نسل کشی رژیم صهیونیستی اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، رئیس گروه همکای‌های علمی و بین المللی دانشگاه گفت: دانشگاه بیرجند آمادگی دارد تا به تمامی دانشجویانی که به دلیل اعتراض به نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین از دانشگاه اخراج شده اند بورسیه کامل اعطا کند. این بورسیه شامل معافیت از پرداخت شهریه دانشجویی و هزینه خوابگاه و غذای دانشجویی خواهد بود. متقاضیان از طریق لینک میتوانند اقدام به ثبت نام کنند.

لینک ثبت نام
B2n.ir/x10339