کسب رتبه روابط عمومی دانشگاه بیرجند در جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۹:۴۰ کد : ۲۷۸۶۷ اخبار برگزیده
تعداد بازدید:۱۱۶۰
همزمان با برگزاری جشنواره معرفی روابط عمومی‌های برتر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، روابط عمومی دانشگاه بیرجند موفق به کسب رتبه کشور شد. جشنواره معرفی روابط عمومی های برتر روز چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در آستانه روز ارتباطات و روابط عمومی به همت روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه فنی و حرفه ای دکتر شریعتی با حضور دکتر محمدعلی زلفی گل، مقام عالی وزارت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در  جشنواره ویژه معرفی روابط عمومی‌های برتر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، روابط عمومی دانشگاه بیرجند رتبه شایسته تقدیر بخش خبر را به دست آورد.
در مراسم معرفی روابط عمومی های برتر وزارت علوم، که در آستانه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی برگزار شد، لوح تقدیر دانشگاه بیرجند توسط دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به دکتر سیدمحمدرضا خلیل نژاد، سرپرست مدیریت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند اهدا شد.
 لازم به ذکر است، روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه همزمان با دومین جشنواره تولیدات روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌های منطقه ۹ کشور، موفق به کسب رتبه دوم در میان ۲۴ دانشگاه و مراکز پژوهشی، پارک‌های علم و فناوری منطقه ۹ گردید. همچنین دانشگاه بیرجند در شاخص اطلاع‌رسانی و ارتباط با رسانه‌ها نیز به عنوان دانشگاه شایسته تقدیر انتخاب گردید.

لینک دانلود فایل
آخرین ویرایش۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳