پیرامون فعالیتهای فرهنگی صورت گرفت:

برگزاری نخستین نشست همفکری و هم اندیشی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با رئیس و اعضاء هیات علمی دانشکده هنر

۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۳:۲۷ کد : ۲۶۱۲ اخبار

نخستین نشست همفکری و هم اندیشی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با رئیس و اعضاء هیات علمی دانشکده هنر صبح روز گذشته در محل سالن جلسات دانشکده هنر برگزار گردید. در ابتدای جلسه دکتر بارانی رئیس دانشکده به بیان کلیاتی در خصوص دانشکده هنر و اولویت های پیش رو در مسائل فرهنگی و هنری پرداخت. در ادامه اعضاء هیات علمی حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات خود درخصوص مسائل فرهنگی و هنری دانشگاه پرداختند. دکتر قادری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پس ازاستماع صحبت های اعضاء حاضر در جلسه در جریان نقطه نظرات آنان قرار گرفت. وی در ادامه ضمن تاکید بر استفاده صحیح از تخصص همکاران و اعضاء هیات علمی دانشگاه و بویژه دانشکده هنر خاطر نشان کرد: با توجه به اعتبارات محدودی که در حوزه فرهنگ با آن مواجه هستیم تقاضای من از همکاران دانشگاهی این است که نشاط میان دانشجویان دانشگاه در اولویت قرارگیرد. وی افزود: تکیه ما بر اولویت مسائل فرهنگی است که این مسئله با توجه به نیازهای ملی و منطقه ای دانشجویان،کارکنان و اعضاء محترم هیات علمی باید صورت پذیرد.

آخرین ویرایش۲۷ فروردین ۱۳۹۸