فراخوان و دستورالعمل طرح "استاد و مسجد"

۱۹ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۴ کد : ۴۰۳۹ اخبار اطلاعیه ها
با ابلاغ دستورالعمل اجرایی طرح "استاد و مسجد" از سوی بسیج اساتیدکشور، فراخوان این طرح در دانشگاه بیرجند آغاز گردید.

در طرح سراسری "استاد و مسجد" با استفاده از ظرفیت‌ها و خدمات تخصصی استادان بسیجی ساکن در محلات مجاور یک مسجد، تلاش می‌شود روابط خاموش یک استاد علاقمند به اسلام و ایران در مجاورت یک مسجد در صحن و سرای مسجد تبلور یابد. در این طرح، استادان متعهد با نگاه دانشی و در گامی روبه جلو و مردمی‌تر، مساجد محلات را به کارکردی جنبشی و نهضتی ارتقاء می دهند تا روز به روز بر عظمت اجتماعی و مردمگرایانهٔ مساجد افزون گردد.

خلاصه دستورالعمل این طرح که برگرفته از دستورالعمل مفصل ابلاغی سازمان بسیج اساتید کشور می باشد در لینک زیر قابل دسترسی است:

دریافت خلاصه دستورالعمل طرح "استاد و مسجد"

اساتید محترم عضو کانون که حداقل دریکی از مساجد شهر حضور داشته و دریکی ازحوزه های ساختاری،آموزشی، فرهنگی،اجتماعی، تربیتی،مشاوره ای و... بامسجد همکاری داشته و یا در آینده تمایل به همکاری دارند، لطفا نام و نام خانوادگی و نام مسجد موردنظر را به شماره سامانه پیامکی کانون(6600056141) ارسال نموده و یا بامراجعه حضوری یا تلفنی به دفتر کانون اعلام نمایند تا در برنامه ریزی های آتی سازمان بسیج اساتید استان لحاظ گردد.

آخرین ویرایش۱۹ تیر ۱۳۹۸