اولین کارگاه کاربست مشاوره گروهی در موقعیت های دانشجویی

۱۲ تیر ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۱ کد : ۳۹۷۲ اخبار
اولین کارگاه کاربست مشاوره گروهی در موقعیتهای دانشجویی ویژه کارشناسان مراکز مشاوره منطقه ۹ کشوری امروز سه شنبه ۱۱ تیرماه ۱۳۹۸ به همت مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در این کارگاه کارشناسانی از دانشگاه های فردوسی مشهد، کوثر بجنوورد، فناوری نوین سبزوار، مجتمع آموزش عالی گناباد، صنعتی شاهرود، صنعتی بیرجند، صنعتی قوچان و دانشگاه بیرجند حضور داشتند.
در اولین روز از برگزاری این کارگاه، دکتر برآبادی عضو هیات علمی دانشگاه بجنورد و مدرس این کارگاه به اهمیت جایگاه مشاوره گروهی در مشاوره و روان درمانی و در مواجهه با موقعیت های دانشجویی پرداخت.
اولین کارگاه کاربست مشاوره گروهی در موقعیت های دانشجویی 11 و 12 تیرماه 1398 در محل سالن بشارت مرکز مشاوره و درمان دانشگاه بیرجند به مدت 16 ساعت برگزار می شود.
لازم به ذکر است؛ این کارگاه اولین کارگاه آموزشی است که توسط مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه بیرجند ویژه کارشناسان مراکز مشاوره منطقه 9 کشور برگزار می شود.

آخرین ویرایش۰۴ بهمن ۱۳۹۹

نظر شما :