از استادان راهنمای استعداد درخشان دانشگاه بیرجند تقدیر شد

۲۲ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۵ کد : ۱۱۴۱ اخبار دانشگاه

جلسه شورای استعدادهای درخشان دانشگاه بیرجند روز چهارشنبه 21 آذر 97 در حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند ضمن اشاره به اهمیت راهنمایی و هدایت استعدادهای درخشان بر لزوم تلاش بیشتر در ایجاد فضای علمی بانشاط تأکید کرد.

در شورای استعداد درخشان که به منظور تقدیر از استادان راهنمای استعداد درخشان دانشکده ها برگزار شد علاوه بر استادان راهنمای استعداد درخشان که دانشجویان آنها موفق به کسب رتبه های برتر در بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی شدند مدیران گروه های آموزشی علوم تربیتی و روانشناسی نیز حضور داشتند.

در این جلسه رئیس دانشگاه بیرجند با اهدای لوح تقدیر از خدمات دکتر فاطمه طاهرپور استاد راهنمای استعداد درخشان دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دکتر روح ا...خانی استاد راهنمای استعداد درخشان دانشکده علوم و دکتر نسیم نصرآبادی استاد راهنمای استعداد درخشان دانشکده علوم ریاضی و آمار تجلیل به عمل آورد.

شایان ذکر است در این جلسه مقرر شد چهارمین آزمون علمی دانشگاه بیرجند دوم اسفندماه جاری برگزار گردد.

آخرین ویرایش۲۵ آذر ۱۳۹۷