انتصاب معاون دبیر هیأت نظات، ارزیابی و تضمین کیفیت استان خراسان جنوبی

۲۹ آذر ۱۳۹۷ | ۱۸:۵۱ کد : ۱۲۵۰ اخبار دانشگاه
انتصاب معاون دبیر هیأت نظات، ارزیابی و تضمین کیفیت استان خراسان جنوبی

طی ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند دکتر محسن عارفی به سمت معاون دبیر هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف استان خراسان جنوبی منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، امروز پنج شنبه 29 آذر 97 مراسم معارفه دکتر محسن عارفی در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

دکتر محسن عارفی دانشیار پایه 11 گروه آموزشی آمار دانشکده ریاضی و آمار دانشگاه بیرجند و دارای دکتری آمار از دانشگاه صنعتی اصفهان است.

وی علاوه بر تدریس در دانشگاه های خراسان جنوبی تاکنون 26 مقاله علمی و پژوهشی و 25 مقاله در کنفرانس های ملی و بین المللی ارائه کرده است.

مدیر امور فرهنگی دانشگاه، معاون گروه آموزشی آمار، عضو انجمن آمار ایران، عضو هیأت تحریریه خبرنامه انجمن سیستم های فازی ایران، عضو کارگروه تخصصی نظارت و ارزیابی دانشگاه پیام نور و پراستنادترین مقاله دانشکده در سال گذشته بخشی از سوابق اجرایی و آموزشی دکتر عارفی است.