تجدید دیدار و تکریم از پیشکسوتان دانشگاه بیرجند

۱۰ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۲ کد : ۱۳۹۵ اخبار دانشگاه
تجدید دیدار و تکریم از پیشکسوتان دانشگاه بیرجند

مراسم تجدید دیدار و تکریم و تجلیل از پیشکسوتان دانشگاه بیرجند " یکشنبه 9 دی 97 "  در سالن پردیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، هدف از برگزاری مراسم مذکور تجلیل از مقام پیشکسوتان، بیان خاطرات و تجدید دیدار بازنشستگان بود.

دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند در ابتدای این مراسم ضمن خیرمقدم به بازنشستگان دانشگاه از خدمات شایان تقدیر و تلاشهای مجدانه آنان تجلیل کرد. وی همچنین به گوشه ای از موفقیت ها و وضعیت موجود دانشگاه اشاره کرد و وضع موجود را حاصل تلاش های کسانی دانست که اکنون در زمره پیشکسوتان می باشند.

در ادامه این مراسم محمد قلی نژاد مدیرعامل کانون بازنشستگان با خیرمقدم به حضار از تلاشهای صورت گرفته توسط مدیریت روابط عمومی و معاونت اداری و مالی در برگزاری این مراسم تجلیل تشکر و قدردانی کرد.

دیگر سخنران این مراسم مهدی خادمی مدیرکل سازمان بازنشستگی خراسان جنوبی بود که با ارائه گزارشی خدمات آن سازمان را برشمرد.

تجلیل و تکریم  از 32 بازنشسته دانشگاه بیرجند که در طول سال گذشته به این مقام نائل آمده بودند پایان بخش این مراسم بود.

همچنین در این مراسم به 5 نفر از پیشکسوتان حاضر در جلسه به قید قرعه کمک هزینه سفر به کیش توسط ریاست دانشگاه بیرجند تقدیم شد.

شایان ذکر است از سوی مدیرکل سازمان بازنشستگی خراسان جنوبی نیز به 5 نفر از شرکت کنندگان در مراسم به قید قرعه مبلغ 5 میلیون تومان امتیاز وام قرض الحسنه اعطا شد.