قدرشناسی از هنرمند فرهیخته رشته خوشنویسی

۲۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۳ کد : ۱۹۵۱ اخبار برگزیده اخبار ستادی
قدرشناسی از هنرمند فرهیخته رشته خوشنویسی

در راستای اجرای طرح پلاک ملی ماندگار با هدف هویت بخشی به شهرها و محله ها و جهت حفظ میراث فرهنگی ناملموس و معنوی در محل سکونت هنرمندان، مفاخر و مشاهیر دومین مرحله از نصب پلاک ماندگار در خراسان جنوبی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این مراسم که پیش از ظهر امروز 29 بهمن 97 با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند و دکتر سامان فرزین مدیر روابط عمومی دانشگاه و جمعی از مدیران استانی توسط سازمان میراث فرهنگی و گردشگری خراسان جنوبی برگزار شد؛ دومین پلاک ماندگار بر سردرب منزل استاد مهدی اسماعیلی مود هنرمند فرهیخته رشته خوشنویسی نصب گردید و از سی سال فعالیت مستمر وی در رشته خوشنویسی تقدیر به عمل آمد.
شایان ذکر است در اولین مرحله این طرح کشوری پلاک ماندگار استاد بدیع الزمان فروزانفر در شهرستان بشرویه نصب گردید.