دیدار مسئولان جهاد دانشگاهی با رئیس دانشگاه بیرجند

۰۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۶ کد : ۲۰۵۱ اخبار برگزیده اخبار ستادی
رئیس دانشگاه بیرجند صبح امروز دوشنبه ۶ اسفند۱۳۹۷ با معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور و مدیر کل دفتر برنامه ریزی و توسعه فرهنگی جهاددانشگاهی کشور دیدار کرد.
دیدار مسئولان جهاد دانشگاهی با رئیس دانشگاه بیرجند

رئیس دانشگاه بیرجند صبح امروز دوشنبه 6 اسفند1397 با معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور و مدیر کل دفتر برنامه ریزی و توسعه فرهنگی جهاددانشگاهی کشور دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، عیسی علیزاده معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور و محمد حسین حسنی مدیر کل دفتر برنامه ریزی و توسعه فرهنگی جهاددانشگاهی کشور ضمن دیدار با دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند بر تعامل هرچه بیشتر این دو مجموعه تأکید کردند.

در این دیدار بر ضرورت همکاری این دو مجموعه در اجرای برنامه‌های فرهنگی با محوریت جوانان تاکید شد.

پس از این دیدار حاضران در این نشست از مکان جدید دفتر خبرگزاری های ایسنا و ایکنا در دانشگاه بیرجند بازدید کردند.