برگزاری اولین جلسه از دور چهارم هیأت ممیزه دانشگاه بیرجند

۰۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۸:۴۸ کد : ۲۰۹۷ اخبار برگزیده اخبار ستادی
اولین جلسه دور چهارم هیأت ممیزه دانشگاه بیرجند امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۹۷ با حضور تمامی اعضای هیأت ممیزه در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری اولین جلسه از دور چهارم هیأت ممیزه دانشگاه بیرجند

اولین جلسه دور چهارم هیأت ممیزه دانشگاه بیرجند امروز پنجشنبه 9 اسفند 97 با حضور تمامی اعضای هیأت ممیزه در محل سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه بیرجند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی، تصمیم گیری در مورد شیوه نامه اجرایی آئین نامه ارتقا، احتساب سنوات اعضای هیأت علمی و تبدیل وضعیت استخدامی بخشی از مسایل مطرح شده در این جلسه بود.

پس از انجام رأی گیری از بین اعضای هیأت ممیزه دکترمحسن آیتی به عنوان دبیر هیأت ممیزه، دکتر محمد بهنام فر به عنوان رئیس کمیسیون تخصصی علوم انسانی، دکتر محمد علی ناصری به عنوان رئیس کمیسیون تخصصی علوم پایه، دکتر محمدرضا آقاابراهیمی به عنوان رئیس کمیسیون تخصصی مهندسی و دکتر محمد علی بهدانی به عنوان رئیس کمیسیون تخصصی کشاورزی منصوب شدند.

دکتر هادی پورشافعی، دکتر جواد میکانیکی و دکترسعید ایل بیگی به عنوان اعضای کمیسیون تخصصی علوم انسانی، دکتر عبدالرضا رضایی فرد، دکتر سیدمحمد خراشادیزاده و دکتر حسین فضایلی مقیمی به عنوان اعضای کمیسیون تخصصی علوم پایه، دکتر رضا شریعتی نسب، دکتر جواد خادم و دکتر احمد آریافر به عنوان اعضای کمیسیون تخصصی مهندسی و دکتر سهراب محمودی، دکتر محمدرضا رضایی و دکتر عباس خاشعی سیوکی به عنوان اعضای کمیسیون تخصصی کشاورزی معرفی شدند.

همچنین در این جلسه با ارتقای مرتبه علمی دکتر سیدمحمد خراشادیزاده، دکتر معصومه جعفرپور و دکتر احمد امیرآبادیزاده از دانشیاری به استادی و دکتر هادی معماریان خلیل آباد و دکتر حامد نوروزی از استادیاری به دانشیاری موافقت شد.

شایان ذکر است دکتر محمدرضا آقا ابراهیمی، دکتر محمدعلی بهدانی، دکتر محمد بهنام فر، دکتر سوسن صادقی بجد، دکتر حسن فرسی، دکتر سیدهمایون فرهنگ فر، دکتر سیدسعید محمدی، دکتر محمدعلی ناصری، دکتر سیدیوسف احمدی بروغنی، دکتر ابوالفضل اکبرپور، دکتر حسین بارانی، دکتر مرضیه ثاقب جو، دکتر محمد خنجری صادق، دکتر سیدمهدی رحیمی، دکتر غلامحسین رونقی، دکتر علی شهیدی، دکتر حمید ابریشمی، دکتر غلامرضا محتشمی برزادران براساس ابلاغ دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به مدت دوسال به عنوان اعضای چهارمین دور هیأت ممیزه دانشگاه بیرجند انتخاب شدند.

رئیس دانشگاه بیرجند به عنوان ریاست هیأت ممیزه، معاون آموزشی، تحصیلات تکمیلی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اعضای حقوقی هیأت ممیزه می باشند.