آقای دکتر رضا شریعتی نسب عضو هیات علمی گروه مهندسی برق -قدرت به عنوان مدیر جدید امور پژوهشی دانشگاه معرفی شد.

۱۱ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۵ کد : ۱۹۸ اخبار دانشکده

طی حکمی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند دکتر رضا شریعتی نسب به عنوان مدیر امور پژوهشی دانشگاه بیرجند منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در مراسمی که به منظور تودیع و معارفه مدیران پژوهشی این دانشگاه روزسه شنبه 10 مهر97 برگزار شد از خدمات دکتر مرضیه ثاقب جو در مدت تصدی این سمت تقدیر شده و همچنین  دکتر رضا شریعتی نسب به عنوان مدیر امور پژوهشی دانشگاه بیرجند معرفی گردید.

دکتر رضا شریعتی نسب دانشیار گروه مهندسی برق قدرت دانشگاه بیرجند با 10 سال سابقه تدریس در دانشگاه بیرجند است.

ارائه 80 مقاله علمی در کنفرانس ها و همایش های معتبر داخلی و بین المللی، چاپ 26 عنوان مقاله در نشریات معتبر علمی، تألیف سه جلد کتاب و انجام 15 پروژه تحقیقاتی و صنعتی از جمله سوابق پژوهشی، علمی و آموزشی دکتر شریعتی نسب است.