تدریس عضو هیات علمی گروه کامپیوتردر دانشگاه سوپریور شهر لاهور کشور پاکستان

۱۶ مهر ۱۳۹۷ | ۱۰:۵۸ کد : ۲۴۵ اخبار دانشکده

در اجرای تفاهم نامه منعقد شده بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه سوپریور شهر لاهور پاکستان، دکتر حامد وحدت نژاد عضو هیأت علمی گروه کامپیوتر و دکتر جلیل اله فاروقی عضو هیـأت علمی گروه زبان به پاکستان اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، این دو عضو هیات علمی دروس و کارگاه‌های تخصصی را در طول یک دوره 3 ماهه به طور فشرده برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوپریور برگزار کردند.

همچنین غرفه‌ای به نام دانشگاه بیرجند در نمایشگاه بین المللی استارتاپ پاکستان برپا شد که جایگاه دانشگاه بیرجند به عنوان یکی از دانشگاه‌های مطرح شرق کشور و پتانسیل های آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی آن معرفی گردید.

شایان ذکر است با توجه به رضایت دانشگاه مقصد این اعزام آغازگر تبادلات علمی بیشتر بین دو دانشگاه بیرجند و سوپریور پاکستان باشد.