برگزاری مراسم اختتامیه اولین کنفرانس ملی سیستم ها و فناوری های محاسباتی مراقبت از سلامت

۲۹ فروردین ۱۳۹۸ | ۲۰:۱۶ کد : ۲۶۵۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
مراسم اختتامیه اولین کنفرانس ملی سیستم ها و فناوری های محاسباتی مراقبت از سلامت امروز پنجشنبه ۲۹ فروردین ماه ۱۳۹۸ در کارخانه کویرتایر بیرجند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مراسم اختتامیه اولین کنفرانس ملی سیستم ها و فناوری های محاسباتی مراقبت از سلامت امروز پنجشنبه 29 فروردین 1398 با حضور جمعی از اعضای کمیته علمی و پژوهشگران این کنفرانس و به میزبانی مهندس محمدحسین کمیلی مدیر کارخانه کویر تایر در این مجموعه بزرگ صنعتی برگزار شد.
شرکت کنندگان در این مراسم پس از بازدید از خط تولید کارخانه کویرتایر با حضور در سالن کنفرانس این مجموعه در آیین اختتامیه حاضر شدند.
مهندس کمیلی مدیر کارخانه کویرتایر ضمن خوش‌آمدگویی به حضار و برشمردن افتخارات این کارخانه گفت: کارخانه کویرتایرآماده تعامل با دانشگاه بیرجند برای اجرای پروژه ها و همایش های مشترک است.
دکتر حامد وحدت نژاد دبیر این کنفرانس نیز ضمن بیان گزارشی اجمالی از روند برگزاری و اهداف اولین کنفرانس ملی سیستم ها و فناوری های محاسباتی مراقبت از سلامت، از تمامی کسانی که در برگزاری این همایش نقش داشته اند تقدیر و تشکر کرد.
اولین کنفرانس ملی سیستم ها و فناوری های محاسباتی مراقبت از سلامت 28و29فروردین 98در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

آخرین ویرایش۳۱ فروردین ۱۳۹۸