پذیرش دانشجویان رشته های نیمه متمرکز ۹۷

۲۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۳ کد : ۱۵۵۷ اطلاعیه

ضمن عرض تبریک قبولی، فرایند پذیرش دانشجویان نیمه متمرکز به شرح ذیل می باشد :

الف) ثبت نام اینترنتی
جهت ورود به سیستم جامع دانشگاهی گلستان به آدرس http://golestan.birjand.ac.ir/ مراجعه نمائید و گزینه ورود به سیستم را بزنید.

شناسه کاربری: <شماره داوطلبی>M972
گذر واژه: کد ملی(10رقم کامل)

مراحل موجود در پردازش پذیرش غیر حضوری باید به ترتیب تکمیل شود.

پس از تکمیل موارد بالا، دانشجو باید اقدام به اخذ پرینت از فرم های سیستم در 2نسخه نماید. در زمان مراجعه به دانشگاه (جهت تحویل مدارک) به همراه داشتن هر 2نسخه الزامی است.

•  تعیین وضعیت نظام وظیفه

• تاییدیه تحصیلی

دانشجویان مقاطع کارشناسی و کاردانی باید با مراجعه به دفاتر پیشخوان و ارائه مدرک متوسطه و پیش دانشگاهی خود، جهت ارسال تاییدیه تحصیلی اقدام کرده و سپس مشخصات فیش را در سیستم گلستان وارد نمایند. اصل فیش باید  بهمراه  سایر مدارک به دانشگاه تحویل شود.
با توجه به اینکه در سیستم گلستان فقط امکان ثبت یک شماره فیش وجود دارد، فقط کافیست شماره یکی از فیش های تاییدیه را وارد نمایید.
دانشجویانیکه قصد دارند در زمان مراجعه به دانشگاه اقدام به درخواست تاییدیه تحصیلی نمایند، باید این قسمت را خالی بگذارند.

• عکس پرسنلی

از عکس ارسالی در قسمت «اطلاعات دانشجو- قسمت اول» برای کارت دانشجویی استفاده خواهد شد. حجم عکس ارسالی نباید از 100 کیلوبایت بیشتر باشد و فرمت آن حتما باید jpg باشد.

ب) مراجعه حضوری
پس از اتمام ثبت نام اینترنتی و پرینت مدارک خواسته شده ابتدا به واحد خدمات آموزشی مدیریت آموزشی مراجعه و مدارم ذیل را تحویل نمائید:

تصویر تمام صفحات شناسنامه 1نسخه
تصویر کارت ملی(پشت و رو) 1نسخه
عکس پرسنلی جدید(پشت نویسی شد) 2قطعه
گواهی پذیرش غیرحضوری (پرینت از سایت گلستان)  2نسخه
فرم مشخصات کامل دانشجویی (پرینت از سایت گلستان)  2نسخه

به واحد رایانه مدیریت امور آموزشی مراجعه و کارت دانشجویی خود را دریافت نمائید.

ج) معاونت دانشجویی:
تکمیل فرم های مربوط به اداره رفاه
اداره خوابگاه ها(درصورتی که متقاضی خوابگاه هستید)
اتوماسیون تغذیه و فعالسازی کارت تغذیه

اطلاعیه مهم:
دانشجویان شاهد و ایثارگر موظفند جهت تکمیل پرونده به اداره کل شاهد و ایثارگر مراجعه نمایند.