معاون مدیریت امور آموزشی دانشگاه بیرجند معرفی شد

دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند طی حکمی دکتر حسین خزیمه نژاد را به عنوان معاون مدیریت امور آموزشی دانشگاه منصوب کرد. در مراسم معرفی معاون جدید امور آموزشی که صبح سه شنبه ۱۰ مهر ۹۷ در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار گردید از خدمات دکتر رضا شریعتی نسب معاون قبلی مدیریت امور آموزشی قدردانی شد.

دکتر حسین خزیمه نژاد دانشیار گروه علوم و مهندسی آب دارای ۱۰ سال سابقه آموزشی، پژوهشی و اجرایی در دانشگاه بیرجند می باشد. راهنمایی ومشاوره ۲۷ پایان نامه کارشناسی ارشد در دانشگاه بیرجند و برخی دیگر از دانشگاه کشور انجام چهار طرح پژوهشی درون و برون دانشگاه و یک طرح ملی، ترجمه و تالیف دو عنوان کتاب، چاپ ۴۳ مقاله در مجلات معتبر ISI و علمی پژوهشی داخل و خارج کشورو ارائه ۱۱۸ مقاله در کنفرانس های معتبر ملی و بین المللی از جمله سوابق علمی و آموزشی دکتر خزیمه نژاد است.

دبیر ۲ همایش ملی، معاون گروه مهندسی آب، مسئول آزمایشگاه هیدرولیک، مسئول پژوهشکده قنات، رئیس دانشکده فنی و مهندسی فردوس از فعالیت های اجرایی نامبرده است. وی در حال حاضر دبیر شورای سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان خراسان جنوبی و مدیر آموزش های آزاد، نوبت دوم و دانشجویان خارجی دانشگاه بیرجند نیز می باشد.