وبینار علمی با موضوع روش‌های آموزش و پژوهش در کشور استرالیا توسط استاد دانشگاه خورازمی

۲۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۲ کد : ۱۲۲۶ اخبار دانشکده

در این ارائه که بصورت وبینار (کنفرانس ویدئویی) در اتاق کنفرانس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی برگزار شد جمع کثیری از اساتید و دانشجویان شرکت نمودند.

دکتر حمید رضا جمالی مهموئی دانشیار گروه علم اطلاعات و دانش‌شناسی دانشگاه خوارزمی در این سخنرانی، به موضوعات ذیل اشاره نمودند. تأکید بر یادگیری چگونه یادگرفتن، بر یادگیری نه به عنوان یک فرایند طبیعی که یک مهارت اشاره نمود. هم چنین به تعیین اهداف، محتوا و بخصوص ارزشیابی پرداخت. نکته برجسته توجه به کاربست مطالب در حوزه‌ی عمل بود.  تأکید بر شورای پژوهش برای تقویت طرح‌های پژوهشی، کمیته اخلاق پژوهش، جلوگیری از پراکنده کاری پژوهشی، توجه به حساسیت در جذب نیروی انسانی و نیز آموزش آنان، گذراندن دروسی چون مبانی آموزش و شیوه‌های سنجش برای تبدیل وضعیت شغلی معلمان از دیگر موارد مورد تأکید بود که در آموزش عالی در استرالیا بر آن تأکید می شود.

آخرین ویرایش۲۷ آذر ۱۳۹۷