نشست صمیمی اساتید و کارمندان دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی در پایان سال ۱۳۹۷

۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۶ کد : ۲۴۵۶ اخبار دانشکده

«پایان هر سال،  جمع بندی تلاش­ها و کوشش‌ها است و آماده شدن برای سال نو  و تلاشی نو»

«سال جاری با تمام فراز و نشیب رو به پایان است و در آستانه سال نو و بهار خبر از تازگی می‌دهد.»

به همین منظور و به سنت هر ساله در روز یکشنبه به تاریخ 1397/12/26و به میزبانی همکار محترم سرکار خانم دکتر لیلا طالب‌زاده در محل سالن مطالعه کتابخانه دانشکده، نشستی صمیمی با حضور کلیه اساتید و کارمندان دانشکده برگزار شد. در ابتدای جلسه آقای دکتر هادی پورشافعی رئیس محترم دانشکده، ضمن عرض خیرمقدم از تلاش همه جانبه همکاران در طول سال 1397 تشکر نمودند و در سال جدید برای تمامی همکاران آرزوی توفیق داشتند.

در ادامه آقای دکتر احمد خامسان رئیس محترم دانشگاه و عضو هیأت علمی گروه روان‌شناسی با طرح برخی از مسائل محوری چون جدیت مداوم و استفاده بهینه از امکانات موجود و نظم و انضباط کاری، در خصوص انتقال دانشکده به پردیس شوکت آباد در میانه و یا انتهای سال 1398 اظهار امیدواری نمودند.

امید است در سال جدید در فضای همدلانه با تلاشی هدفمند، شاهد ارتقای دانشکده و دانشگاه بیرجند باشیم.