تهیه کتابچه رزومه اساتید دانشگاه

۱۰ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۷ کد : ۹۰۸ اطلاعیه ها

ورود به فرم ثبت نام

با توجه به ضرورت معرفی پتانسیلهای دانشگاه به خارج از دانشگاه بمنظور گسترش همکاری های علمی و پژوهشی و با هدف توسعه قراردادهای پژوهشی خارج دانشگاهی که در پیش نویس آیین نامه گرنت ارسالی به اعضای محترم هیات علمی از جایگاه برجسته ای برخوردار می باشد، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تصمیم دارد تا با تهیه کتابچه رزومه مختصر اساتید دانشگاه، به معرفی پتانسیلهای موجود بپردازد. مقرر است این کتابچه در صورت دریافت بموقع اطلاعات از جانب کلیه اعضای محترم هیات علمی دانشگاه، در نمایشگاه کشوری هفته پژوهش به کلیه دانشگاه ها و بویژه سازمانها و دستگاه های شرکت کننده در نمایشگاه مذکور ارائه گردد. لذا خواهشمند است نسبت به تکمیل  فرم موجود در سایت دانشگاه تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ 17 آذر ماه سال جاری اقدام مقتضی را بعمل آورید.

لازم به توضیح است که درصورت عدم دریافت فرم تکمیل شده، امکان درج رزومه جنابعالی در این مرحله از چاپ کتابچه مذکور، وجود نخواهد داشت. مزید استحضار می باشد که بر اساس نامه شماره 214004/3 مورخ 30/8/97 دریافتی از مدیرکل محترم دفتر ارتباط با صنعت وزارت متبوع در نمایشگاه هفته پژوهش سال جاری، گرنت های ویژه ای از طرف معاونت محترم پژوهش و فناوری وزارت علوم جهت تشویق همکاری های دانشگاه ها با سازمانها و دستگاههای اجرایی کشور در نظر گرفته شده است. قطع یقین جذب بخشی از گرنت های مذکور مستلزم معرفی پتانسیلهای دانشگاه می باشد که مشارکت همکاران دانشگاهی را می­طلبد.

آخرین ویرایش۱۰ آذر ۱۳۹۷