کارکنان دانشگاه بیرجند در مسابقات ورزشی ادارات خراسان جنوبی افتخار آفریدند

۱۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۳ کد : ۱۰۵۸ اخبار دانشگاه

تیم های کارکنان دانشگاه بیرجند در مسابقات بدمینتون و تنیس روی میز دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی حائز 3 مقام برتر شدند.

در مسابقات بدمینتون تیمی که به صورت دو حذفی و با حضور 9 تیم در محل خانه بدمینتون بیرجند برگزار شد تیم بانوان دانشگاه بیرجند مقام دوم را از آن خود کرد.

شعله قلاسی مود، حمیده مرکی و زهره حسن پور فرد اعضای تیم بدمینتون بانوان دانشگاه بیرجند در این مسابقات بودند.

مسابقات تنیس روی میز بانوان که با حضور 7 تیم از ادارات استان در سالن ورزشی سرحدی بیرجند برگزار شد تیم دانشگاه بیرجند با ترکیب دکتر شعله قلاسی مود، پریوش شیرزایی، زهره حسن پور فرد و طاهره مجنونی و سرپرستی و مربیگری فاطمه گنجی به مقام سوم دست یافت.

در مسابقات تیمی بدمینتون برادران که با حضور 8 تیم از ادارات استان برگزار گردید تیم دانشگاه بیرجند بر سکوی سوم ایستاد.

دکتر سعید ایل بیگی، دکتر محسن پوررضا بیلندی و حسین نصرتخواه بازیکنان تیم بدمینتون براداران و رامین رحمانپور سرپرست تیم دانشگاه بودند.

آخرین ویرایش۱۸ آذر ۱۳۹۷