مراسم روز دانشجو در دانشکده هنر دانشگاه بیرجند برگزار شد

۲۰ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۹ کد : ۱۰۹۸ اخبار دانشگاه

جشن سالانه دانشکده هنر به مناسبت پاسداشت روز دانشجو یکشنبه 18 آذر 1397 در پردیس شهدا برگزار گردید.

این جشن به همت انجمن های علمی و اعضا هیات علمی دانشکده  هنر، در محل سالن شهید بهشتی با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، مدیران دانشکده ، اساتید، کارمندان و دانشجویـان برگزار شد.

دکتر خامسان، رئیس دانشگاه بیرجند با تبریک روز دانشجو گفت: وظیفه ما در دانشگاه به جز تحصیل علم و اخلاق، تقویت روحیه امیدواری و تلاش برای آینده بهتر است و وظیفه همه ماست که در این راه بکوشیم.

دکتر خامسان تصریح کرد: دانشگاه بیرجند تلاش می کند تا رضایت دانشجویان را جلب نماید و آماده دریافت پیشنهادات و انتقادات همه دانشجویان می‌باشد.

دکتر حسین بارانی رئیس دانشکده هنر، ضمن خـوشـامدگویی و گرامیداشت روز دانشجو، با بیان تاریخچه روز 16 آذر سال 1332،به دانشجویان متذکر شدند که همواره باید پیرو خط رهبری و حماسه سازان آن سالها باشند.

از دیگر برنامه های این مراسم می توان به پخش نماهنگ، اجرای موسیقی، استندآپ کمدی و تقدیر از دانشجویان برگزیده دانشکده در سال تحصیلی گذشته اشاره کرد.