شعبه استانی انجمن علمی توسعه روستایی ایران در دانشگاه بیرجند راه اندازی می شود

۲۰ آذر ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۸ کد : ۱۱۱۲ اخبار دانشگاه
شعبه استانی انجمن علمی توسعه روستایی ایران در دانشگاه بیرجند راه اندازی می شود

عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند به عنوان نماینده انجمن علمی توسعه روستایی ایران در خراسان جنوبی منصوب شد.

دکتر رکن الدین افتخاری رئیس انجمن توسعه روستایی ایران به موجب ابلاغی دکتر مفید شاطری عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند را به سمت نماینده انجمن انجمن علمی توسعه روستایی ایران در استان خراسان جنوبی منصوب کرد.

عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند براساس این ابلاغ مأموریت دارد نسبت به راه اندازی شعبه استانی انجمن علمی توسعه روستایی ایران در خراسان جنوبی اقدام نماید.

انجمن علمی توسعه روستایی ایران از سال 1388 به منظور گسترش، پیشبرد و ارتقای علمی جایگاه روستا و روستائیان، توسعه روستائی، توسعه کیفی نیروهای متخصص و بهبود و ارتقای مباحث آموزش و پژوهش آغاز به فعالیت نمود.

از اهداف و وظایف این انجمن می توان به تقویت جایگاه علمی توسعه روستایی در ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ، تدوین و ساماندهی شاخص ها، استانداردها و معیارهای علمی مرتبط با توسعه روستایی کشور، همکاری با نهادهای اجرایی، علمی و پژوهشی مرتبط با موضوع فعالیت های انجمن در زمینه سیاستگذاری، برنامه ریزی و تعیین استراتژی های مناسب توسعه روستایی اشاره کرد.

دکتر مفید شاطری نماینده انجمن توسعه روستایی ایران در خراسان جنوبی استادیار گروه آموزشی جغرافیای دانشگاه بیرجند دارای مدرک دکتری جغرافیا برنامه ریزی روستایی است.

انجام 21 طرح پژوهشی در خارج دانشگاه، 6 طرح پژوهشی داخل دانشگاهی، چاپ 39 مقاله در نشریات معتبر علمی، ارائه 50 مقاله علمی در همایش های ملی و بین المللی، چاپ 12 عنوان کتاب، راهنمایی و مشاوره 49 پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری، مدیر گروه آموزشی جغرافیای دانشگاه بیرجند از سال 83 تا 92، معاون آموزشی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه از سال 93 تاکنون بخشی از  سوابق علمی، پژوهشی و اجرایی دکتر شاطری است.