مدیر جدید امور آموزشی دانشگاه بیرجند تعیین شد

۲۴ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۷ کد : ۱۱۲ اخبار دانشگاه

دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند طی حکمی دکتر محمدحسین خسروی را به سمت مدیر امور آموزشی دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در پی انتصاب دکتر سیدمرتضی موسوی مدیر قبلی امور آموزشی دانشگاه به ریاست دانشکده علوم، طی مراسمی دکتر محمدحسین خسروی به عنوان مدیر جدید امور آموزشی دانشگاه بیرجند معرفی شد و از خدمات مدیر قبلی امور آموزشی تقدیر به عمل آمد.

دکتر محمدحسین خسروی استادیار گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دارای 18 سال سابقه خدمت علمی، آموزشی و اجرایی در دانشگاه بیرجند است. وی فارغ التحصیل دکتری مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی از دانشگاه صنعتی شاهرود می باشد و چاپ 9 مقاله در مجلات معتبر علمی، ارائه 10 مقاله در کنفرانس ها و همایش های داخلی و بین المللی و اجرای 2 طرح پژوهشی را در کارنامه علمی، پژوهشی خود دارد.

مسئول اداره آموزشی دانشکده مهندسی، معاون مدیر آموزشی دانشگاه، مدیر پروژه استقرار سیستم اتوماسیون اداری دانشگاه و مسئول کمیته انفورماتیک بیش از 7 کنفرانس از جمله سوابق اجرایی مدیر جدید امور آموزشی دانشگاه بیرجند است.

آخرین ویرایش۲۴ شهریور ۱۳۹۷