درخشش کارکنان دانشگاه بیرجند در مسابقات آمادگی جسمانی دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی

۲۵ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۲ کد : ۱۱۷۹ اخبار دانشگاه

مسابقات آمادگی جسمانی کارکنان دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی در بخش بانوان با حضور 75 نفر از کارکنان دستگاه های اجرایی در سالن شهیدین قاسمی بیرجند برگزار شد.

شعله قلاسی مود مقام اول رده سنی 50 سال به بالا، زهرا پارسا مقام سوم رده سنی 45 تا 49 سال، سکینه راستگو مقام سوم رده سنی 40 تا 44 سال و منیره ترکاونی مقام سوم رده سنی 30 تا 34 سال این مسابقات را با مربیگری حمیده مرکی و سرپرستی زهره حسن پور بدست آوردند.

در بخش آقایان این مسابقات 45 نفر از کارکنان دستگاه های اجرایی استان در سالن شهیدین قاسمی به رقابت پرداختند.

مقام اول رده سنی 50 سال به بالا به جعفر خوشبختی، مقام دوم رده سنی 45 تا 49 سال به سعید ایل بیگی، مقام دوم رده سنی 40 تا 44 سال به عباس صابری، مقام اول رده سنی 35 تا 39 سال به حمید سیف اللهی مقدم، مقام سوم رده سنی 30 تا 34 به علی اکبری رسید.

مربیگری و سرپرستی تیم دانشگاه بیرجند در بخش برادران بر عهده مهدی ریحانی بود.