مرکز نوآوری در دانشگاه بیرجند راه اندازی می شود

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۱:۳۶ کد : ۱۲ اخبار دانشگاه
مرکز نوآوری در دانشگاه بیرجند راه اندازی می شود

مرکز نوآوری دانشجویان دانشگاه بیرجند با مشارکت پارک علم و فناوری خراسان جنوبی در دانشگاه بیرجند راه اندازی می شود.
دکتر احمد خامسان سرپرست دانشگاه بیرجند در بازدید صبح امروز از اماکن در اختیار حوزه معاونت دانشجویی با در اختصاص مکانی جهت راه اندازی مرکز نوآوری در دانشگاه بیرجند موافقت کرد.
سرپرست دانشگاه بیرجند ضمن تأکید بر استفاده مناسب و حداکثری از فضاهای فیزیکی دانشگاه گفت: مرکز نوآوری دانشجویان دانشگاه بیرجند با مشارکت پارک علم و فناوری استان، جهت حمایت از ایده ها و طرح های اساتید و دانشجویان برای تبدیل ایده ها به نمونه های تجاری سازی شده و قابل عرضه به بازار، راه اندازی خواهد شد.
در این بازدید مهندس احمدحاجی زاده معاون پارک علم و فناوری خراسان جنوبی، دکتر محسن خورشیدزاده معاون دانشجویی و جمعی از مدیران حوزه دانشجویی دانشگاه بیرجند حضور داشتند.