اعضای شورای صنفی کارکنان دانشگاه بیرجند با عضو هیأت امنای دانشگاه های خراسان جنوبی دیدار کردند

۲۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۵:۳۴ کد : ۱۲۳۰ اخبار دانشگاه

اعضای شورای صنفی کارکنان دانشگاه بیرجند با حجه الاسلام دکتر سیدعلی عماد عضو حقیقی هیأت امنای دانشگاه های خراسان جنوبی بعدازظهر امروز سه شنبه 27 آذر 97 دیدار کردند.

در این جلسه که در اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه بیرجند برگزار شد درخواست ها و پیشنهادات صنفی کارکنان دانشگاه بیرجند مطرح شد.

اعضای شورای صنفی کارکنان با طرح مواردی از قبیل اعطای زمین به کارکنان قراردادی، تبدیل وضعیت و دریافت مجوزهای استخدامی، اعمال مدارک تحصیلی خواستار حمایت و تصویب موارد مطرح شده در هیأت امنای دانشگاه های خراسان جنوبی شدند.

حجه الاسلام و المسلمین دکتر عماد نیز ضمن قول مساعدت حمایت خود را از دانشگاه بیرجند و مجموعه  آموزش عالی اعلام کرد.

شایان ذکر است دکتر عماد فردا از دانشگاه بزرگمهر قاینات و دانشگاه صنعتی بیرجند نیز بازدید خواهد کرد.