انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند به عنوان مدیر دفتر انجمن جامعه شناسی ایران

۰۱ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۴ کد : ۱۲۸۳ اخبار دانشگاه
انتخاب عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند به عنوان مدیر دفتر انجمن جامعه شناسی ایران

طی حکمی از سوی دکتر سید حسین سراج زاده رئیس انجمن جامعه شناسی، دکتر محمد باقر آخوندی عضو هیات علمی گروه جامعه شناسی دانشگاه بیرجند به عنوان مدیر دفتر انجمن جامعه شناسی ایران منصوب گردید.
در حکم صادره از سوی ایشان آمده است:
با توجه به دانش، تجربیات و علاقه مندی جنابعالی به گسترش ارتباطات و تعاملات علمی و با ملاحظه صورت جلسه ارسالی، با توجه به مصوبه مورخ 1397/09/10 هئیت مدیره مبنی بر موافقت با تشکیل دفتر انجمن در دانشگاه بیرجند، بدینوسیله به مدت یکسال به عنوان مدیر دفتر منصوب می شوید.
با آرزوی موفقیت برای جنابعالی و همکاران محترم در پیشبرد اهداف و برنامه های انجمن جامعه شناسی ایران.

شایان ذکر است، دکتر باقر آخوندی، استادیار تمام وقت گروه جامعه شناسی دانشگاه بیرجند می باشند و از سوابق ایشان میتوان به: عضو دفتر تبلیغات اسلامی خراسان گروه علوم اجتماعی،  مدیر موسسه مطالعات و تحقیقات ابرار معاصر) شعبه خراسان(، مدیرامور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه بیرجند، مدیرمرکز مطالعات جوانان خراسان جنوبی، عضو شورای پژوهشی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی و عضو هیات تحریریه فصلنامه علمی ترویجی فرهنگی اجتماعی خراسان جنوبی اشاره نمود.