حضور دانشگاه بیرجند در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۲۳:۴۰ کد : ۱۳۱۲ اخبار دانشگاه
حضور دانشگاه بیرجند در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری

همزمان با آیین گشایش نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار ملی و ششمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، معاون پژوهش و فناوری و مسئولان وزارت علوم، از دستاوردهای پژوهشی و فناوری منتخب مراکز دانشگاهی و پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، مؤسسات تحقیقاتی و شرکت‌های دانش‌بنیان رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار ملی و ششمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران از ۳ تا ۶ دی ماه جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

در این نمایشگاه همچنین دستاوردهای پژوهشی دانشگاه بیرجند  در سالن C25  غرفه شماره 22 به نمایش درآمد .

علاقمندان می توانند جهت  کسب اطلاعات بیشتر در مورد این نمایشگاه، به سایتwww.iranlabexpo.ir  مراجعه نمایند.