نمایه مقالات نهمین همایش پژوهش های زبان و ادبیات فارسی

۰۴ دی ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۶ کد : ۱۳۱۷ اطلاعیه ها

به آگاهی پژوهشگران ارجمند می رساند، مقالات نهمین همایش ملی پژوهش های زبان و ادبیات فارسی به طور رسمی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) نمایه شده است و علاقه مندان می توانند برای دسترسی به این مجموعه باارزش به آدرس زیر مراجعه کنند.

جا دارد از انجمن علمی استادان زبان و ادبیات فارسی و اعضای محترم کمیته علمی، داوری و اجرایی همایش نهم به ویژه جناب آقای دکتر محمد بهنام فر استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بیرجند و دبیر محترم همایش؛ دکتر حامد نوروزی دبیرمحترم اجرایی؛ دکتر غلامحسین غلامحسین زاده ریاست محترم و فاضل انجمن و سرکار خانم دکتر افسون قنبری صمیمانه سپاسگزاری کنیم. همچنین به طور ویژه از همکاران و اعضای هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه بیرجند که در امر برگزاری و داوری مقالات همایش، بی وقفه همکاری صمیمانه داشتند سپاسگزاری می شود. توفیق همگان را از درگاه خداوند آرزومندیم.

دبیرخانه نهمین همایش ملی پژوهش های زبان و ادبیات فارسی

دکتر علی اکبر محمدی