تجهیز خوابگاه های دانشجویی دانشگاه بیرجند به فرش ماشینی

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۲۲:۱۷ کد : ۱۳۴۹ اخبار دانشگاه
مسئول امور خوابگاه های دانشگاه بیرجند از تجهیز و خرید فرش ماشینی جهت خوابگاه های این دانشگاه خبر داد و گفت: تمامی خوابگاه های دانشجویی دانشگاه بیرجند به فرش ماشینی تجهیز شدند.
تجهیز خوابگاه های دانشجویی دانشگاه بیرجند به فرش ماشینی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مهندس مهدی عزیزی مسئول امور خوابگاه های دانشجویی دانشگاه با اشاره به حرکت رو به جلوی دانشگاه بیرجند برای تامین خدمات رفاهی دانشجویان، افزود: در مدیریت دانشگاه عزم راسخی برای تامین خدمات رفاهی دانشجویان وجود دارد و در این راستا گام های مهمی برداشته شده است.

وی از خرید 130 تخته فرش ماشینی با هزینه ای بالغ بر 780 میلیون ریال برای تجهیز اتاق های موجود در خوابگاه های دانشجویی صدف یک دانشگاه بیرجند خبر داد و خاطر نشان کرد: با تجهیز این مجموعه خوابگاهی تمامی خوابگاه های دانشجویی دانشگاه بیرجند مفروش شدند.