اهدای ۷۴۰ جلد کتاب به کتابخانه های استان توسط کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند

۲۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۵ کد : ۱۵۵۳ اخبار دانشگاه

در راستای ارائه خدمات عمومی و تخصصی توسط کتابخانه مرکزی دانشگاه به سازمان های بیرونی، تعداد 740 جلد کتاب به سه کتابخانه در سطح شهر بیرجند اهدا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، کتابخانه های کانون های فرهنگی و هنری مساجد (250 جلد)، کتابخانه پایگاه مقاومت بسیج مسجد حضرت علی بن ابی طالب (ع) (230 جلد) و کتابخانه مرکز علمی- کاربردی شهرداری بیرجند (260 جلد) سه مجموعه کتابخانه ای هستند که به آنها کتاب اهدا گردید. گفتنی است کتب اهدا شده از بین کتب دریافتی کتابخانه مرکزی بود که بر اساس اصل کتاب برای استفاده، آماده سازی و به کتابخانه های شهرستان بیرجند اهدا شد.
شایان ذکر است چندی پیش تعداد 300 جلد کتاب موجود در مدیریت روابط عمومی جهت استفاده همگانی به کتابخانه مرکزی دانشگاه اهدا گردید.