خریداری و نصب مرحله اول تجهیزات صنعتی آشپزخانه مرکزی دانشگاه بیرجند

۲۷ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۷ کد : ۱۵۹۶ اخبار دانشگاه
خریداری و نصب مرحله اول تجهیزات صنعتی آشپزخانه مرکزی دانشگاه بیرجند

اولین مرحله از صنعتی سازی آشپزخانه مرکزی دانشگاه بیرجند با خریداری و نصب تجهیزات صنعتی اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در راستای ارتقاء کیفیت خدمات تغذیه ای به دانشجویان و براساس تاکید ریاست محترم دانشگاه و پیگیری های معاون محترم دانشجویی، مرحله اول تجهیزات صنعتی آشپزخانه مرکزی دانشگاه خریداری و نصب شد .

علیرضا منصوری مدیر دانشجویی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: در اولین مرحله این پروژه 4 دستگاه چلو پز با اعتباری بالغ بر 130 میلیون تومان خریداری و نصب گردید.

وی صنعتی سازی سالن غذاخوری اصلی دانشگاه بیرجند را ازعوامل ارتقا و افزایش کیفیت این بخش برشمرد.

مدیر دانشجویی دانشگاه بیرجند افزود: اجرای کامل پروژه صنعتی سازی آشپزخانه مرکزی دانشگاه در چند مرحله متوالی به اتمام خواهد رسید.

شایان ذکر است، صنعتی سازی آشپزخانه مرکزی دانشگاه بیرجند از دستاوردهای سفر وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه بیرجند و همچنین کمک رئیس صندوق رفاه دانشجویان کشور، مهندس یزدانمهر می باشد