حضور نماینده شورای صنفی کارکنان دانشگاه در نشست شوراهای صنفی کارکنان دانشگاههای سراسر کشور

۲۹ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۳ کد : ۱۶۱۰ اخبار دانشگاه

نشست شوراهای صنفی کارکنان دانشگاههای سراسر کشور در محل پژوهشکده فناوری اطلاعات دانشگاه تربیت مدرس برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، حامد حمیدزاده عضو شورای صنفی کارکنان دانشگاه ضمن بیان این گفت: این نشست به منظور همفکری و هم افزایی بیشتر بین شوراهای صنفی کارکنان دانشگاههای کشور و به دعوت دانشگاه تربیت مدرس برگزار گردید.

حمیدزاده افزود: در این نشست نمایندگان شوراهای صنفی از سراسر کشور به بیان نقاط قوت و ضعف خود در دانشگاهها پرداختند و مشکلات موجود در بخشهای رفاهی، اداری و صنفی را مورد ارزیابی قرار دادند و بر تلاش و همکاری بیشتر مسؤلین با شوراها تاکید کردند.

گفتنی است این جلسه با حضور۱۳ شورای صنفی از دانشگاههای تهران، صنعتی شریف، امیرکبیر، تربیت مدرس، بیرجند، سیستان و بلوچستان، خلیج فارس بوشهر، شهید مدنی اذربایجان، اصفهان ،سهند تبریز، کاشان، شیراز،ا برگزار گردیدو دانشگاه بیرجند نیز به عضویت مجمع شوراهای صنفی کارمندان دانشگاههای کشور(عتف) پذیرفته شد.

آخرین ویرایش۲۹ دی ۱۳۹۷