انتصاب اعضای کمیته عمرانی دانشگاه بیرجند

۰۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۷ کد : ۱۷۲۶ اخبار دانشگاه

طی احکام جداگانه ای از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند اعضای کمیته عمرانی دانشگاه بیرجند منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر عباس عابدی معاون اداری و مالی دانشگاه به عنوان نائب رئیس کمیته عمرانی، مهندس حسن کاظمی مدیر امور فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه به عنوان دبیر کمیته، محمدعلی خالدی مدیر برنامه، بودجه و تشکیلات دانشگاه به عنوان عضو حقوقی کمیته، دکتر سیدمحمدرضا خلیل نژاد عضو هیأت علمی گروه صنایع دستی دانشگاه به عنوان عضو حقیقی کمیته و دکتر مهدی ناصری عضو هیأت علمی گروه مهندسی عمران به عنوان عضو حقیقی کمیته مزبور منصوب شدند.

کمیته عمرانی مرجع تصمیم گیری در خصوص طرح های عمرانی و توسعه فضاهای کالبدی دانشگاه است.

بهره گیری از خرد جمعی به منظور تصمیم سازی در جهت ارتقای کمیت و کیفیت امور مرتبط با پروژه های عمرانی دانشگاه در راستای برنامه راهبردی سند پنج ساله از اهداف این کمیته است.

لازم به ذکر است ریاست این کمیته برعهده رئیس دانشگاه است که رهبری، هدایت و سیاست گذاری و تعیین خط مشی های لازم برای کمیته را برعهده دارد.