اعزام کاروان دانشجویان دانشگاه بیرجند به عتبات عالیات

۱۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۰۳ کد : ۱۷۳۴ اخبار دانشگاه
اعزام کاروان دانشجویان دانشگاه بیرجند به عتبات عالیات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، محمد سالاری‌شهرستانک، کارشناس امور عمره و عتبات دانشگاهیان خراسان‌جنوبی گفت: اولین کاروان دانشجویی استان در این مرحله در قالب ۳۸ نفر از دانشجویان دختر به صورت هوایی از مشهد سفر سراسر معنویت خود را آغاز کردند.
وی به اعزام 40 نفر دانشجوی پسر به صورت زمین اشاره کرد و ابراز داشت: هر ساله در دو مرحله دانشجویان نسبت به ثبت نام اقدام می نمایند.
کارشناس امور عمره و عتبات دانشگاهیان خراسان‌جنوبی با بیان اینکه در یک کاروان ۲۱۸ دانشجو ثبت نام کرده‌اند، تصریح کرد: بهترین شرایط اقامتی برای این دانشجویان فراهم شده است.
وی با اشاره به اینکه در طول سفر بسته‌های فرهنگی در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد، اظهار کرد: مسابقات عکاسی و فیلم برداری نیز در این سفر برگزار خواهد شد.
کارشناس امور عمره و عتبات دانشگاهیان خراسان‌جنوبی یادآور شد: به دانشجویان متقاضی سفر به عتبات عالیات که از طریق زمینی اقدام کرده‌اند دو میلیون تومان و به دانشجویان متقاضی سفر هوایی سه میلیون تومان تسهیلات ۱۸ ماهه با نرخ چهار درصد اعطا می‌شود.