برگزاری مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه و نشست هم اندیشی دستاوردهای انقلاب اسلامی

۱۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۲ کد : ۱۷۳۵ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مراسم اختتامیه طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه بیرجند و نشست هم اندیشی دستاوردهای انقلاب اسلامی صبح امروز 10 بهمن 97 با حضور حجت الاسلام دکتر آل بویه سخنران حوزه فرهنگی و اجتماعی و دکتر ایزدخواه سخنران حوزه اقتصاد مقاومتی در محل تالار فرهنگ دانشگاه برگزار گردید.
در این جلسه دکتر ایزدخواه ضمن ارائه سخنانی پیرامون اقتصاد مقاومتی به نقش و جایگاه نخبگان جوان در پیشبرد اقتصاد کشور و رفع مشکلات اقتصادی اشاره کرد.
حجت الاسلام دکتر آل بویه ضمن اشاره به دستاوردهای 40 ساله انقلاب اسلامی ایران، به آسیب های اخلاقی اشاره کرد و گفت: با کم نمودن بخشی از هزینه ها و ایجاد خروجی قابل قبول در طرح ها می توان بخشی از مشکلات اقتصادی را حل کرد.
در پایان نشست اعضای هیات علمی پرسش هایی را در خصوص اقتصاد کشور و اخلاق در جامعه مطرح نمودند که به بحث و نظر اساتید مدعو و سایر حاضرین در نشست قرار گرفت.