ارتقاء ظرفیت سالن های اطلاع رسانی کتابخانه مرکزی

۱۱ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۴ کد : ۱۷۴۰ اخبار دانشگاه
ارتقاء ظرفیت سالن های اطلاع رسانی کتابخانه مرکزی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، یکی از ماموریت های کتابخانه مرکزی دانشگاه به عنوان مرکز اطلاع رسانی و با هدف گسترش خدمات اطلاع رسانی و برگزاری کارگاه های آموزشی با حمایت ریاست محترم دانشگاه ظرفیت سالن های اطلاع رسانی کتابخانه مرکزی ازمجموع 75 سیستم به 125 سیستم با هزینه ای بالغ بر 2 میلیارد ریال ارتقاء یافت.
 کتابخانه مرکزی هم اکنون با دو سالن اطلاع رسانی به ارائه خدمات متنوعی از قبیل برگزاری کلاس های عملی نرم افزاری، برگزاری کارگاه های آموزشی و خدمات جستجو و تحویل مدرک فعالیت می نماید. تا کنون بیش از 14 کلاس درسی و 83 کارگاه آموزشی ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی با هدف آشنایی با پایگاه های اطلاعاتی و خدمات کتابخانه مرکزی و چندین کارگاه آموزشی ویژه اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه برگزار شده است.
گفتنی است کتابخانه مرکزی دانشگاه بیرجند یکی از مجهزترین مراکز اطلاع رسانی را در بین کتابخانه های دانشگاهی ایران دارد.

آخرین ویرایش۱۱ بهمن ۱۳۹۷