برگزاری جلسه دفاع از رساله مقطع دکتری دانشکده علوم ورزشی

۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۳ کد : ۱۷۶۲ اخبار دانشکده‌ها

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، جلسه دفاع از رساله مقطع دکتری حسن پارسا شکوه دانشجوی رشته فیزیولوژی ورزشی دانشکده علوم ورزشی تحت عنوان "بررسی اثر تمرین تداومی و تناوبی بر سطوح فاکتور هسته ای کاپاB، فاکتور نوروتروفیک مشتق از سلول‌های گلیال، کاتالاز‌، سوپراکسید ‌دیسموتاز و درد نوروپاتی در نواحی حسی نخاع موش‌های صحرایی دیابتی شده" با راهنمایی دکتر مرضیه ثاقب‌جو و  دکتر صمد ناظمی (عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار) و مشاوره دکتر مهدی هدایتی (عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) روز چهارشنبه 10 بهمن ماه برگزار گردید.

با توجه به نقش مفید تمرینات ورزشی در پیشگیری و درمان بیماری ها، در این پژوهش تاثیر تمرینات هوازی تداومی و تناوبی بر شاخص های بیوشیمیایی مرتبط با نوروپاتی و درد ناشی از آن در موش های مبتلا به دیابت مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که انجام تمرینات هوازی تداومی و تناوبی می توانند به یک میزان در کاهش عوارض نوروپاتی محیطی تاثیر داشته باشند.
گفتنی است که یکی از مهمترین عوارض دیابت، ایجاد نوروپاتی و عوارض بالینی ناشی از آن در افراد مبتلا می باشد.

آخرین ویرایش۲۹ بهمن ۱۳۹۷