تهیه اطلس و نقشه ایزوکرونیک کشور توسط دانشگاه بیرجند

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۴ کد : ۱۸۰۴ اخبار دانشگاه
تهیه اطلس و نقشه ایزوکرونیک کشور توسط دانشگاه بیرجند

قرارداد تحقیقات تهیه اطلس و نقشه ایزوکرونیک کشور بین دانشگاه بیرجند و پژوهشگاه نیرو منعقد گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مجری این طرح گفت: مدت انجام خدمات پژوهشی موضوع این قرارداد برابر یکسال شمسی است.

وی در ادامه اظهار داشت: استخراج داده های هواشناسی و منحنی ایزوکرونیک کشوری بر اساس داده های هواشناسی تمامی ایستگاه های کشور، دسته بندی داده ها بر حسب مناطق جغرافیایی، تهیه سطوح و منحنی ایزوکرونیک برای نواحی مختلف کشور و محاسبه چگالی وقوع صاعقه در سطح زمین از اهداف این قرارداد است.

دکتر رضا شریعتی نسب عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق عنوان کرد: با داشتن این اطلس، بررسی دقیق نرخ وقوع خاموشی های ناشی از صاعقه و محاسبه اضافه ولتاژهای منتجه در تمامی سطوح ولتاژی شبکه برق ایران برای محققین امکان پذیر خواهد بود.