دانشگاه بیرجند میزبان نشست شورای مدیران امور اداری و پشتیبانی دانشگاه های منطقه ۹ کشور

۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۵ کد : ۱۸۴۷ اخبار برگزیده

نشست شورای مدیران امور اداری و پشتیبانی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور به میزبانی دانشگاه بیرجند امروز چهارشنبه 17 بهمن 97 در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، این نشست با سخنرانی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند  و دکتر سید وحید اسلامی معاون اداری و مالی دانشگاه آغاز شد.

مجید باروت کوب زاده، مدیر مناطق امور اداری و پشتیبانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری توضیحاتی در خصوص راهکارها و  وظایف مدیران امور اداری و دبیران مناطق برای اصلاح فرآیندها و آیین نامه ها ارائه داد.

دستور کار اصلی این نشست بررسی تخصصی آیین نامه استخدامی اعضای غیر هیأت علمی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی منطقه 9 شامل استان های خراسان جنوبی، رضوی، شمالی و سمنان بود.

براساس رأی گیری انجام شده در پایان این نشست دانشگاه فردوسی مشهد مجددا به مدت دو سال به عنوان دبیر منطقه 9 انتخاب شد.