انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و اداره کل زندانهای استان خراسان جنوبی

۲۱ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۸ کد : ۱۸۷۵ اخبار برگزیده

به منظور ایجاد و گسترش همفکری و همکاری های آموزشی و پژوهشی تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه بیرجند و اداره کل زندان های خراسان جنوبی منعقد گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، هدف از امضای این تفاهم نامه بهره گیری از ظرفیت های علمی، انسانی، آموزشی، تجهیزات و امکانات دانشگاه به منظور آموزش پرسنل و نیز توانمندسازی آنان در زمینه شغلی و استفاده از دانش و تجربه سازمان و اجرای پژوهش های کاربردی در بستر زندان است.

از موضوعات این تفاهم نامه می توان به همکاری در اجرای پروژه های تحقیقاتی ـ کاربردی، همکاری در زمینه برگزاری دوه های آموزشی تخصصی و عمومی، برگزاری همایشها و نشست های علمی مشترک، استفاده متقابل از منابع و امکانات آموزشی و پژوهشی، هدایت و حمایت از پایان نامه های تحصیلی، انجام بازدیدهای علمی هدفمند اشاره کرد.

این تفاهم نامه با امضای دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند و علی هاشمی مدیرکل امور زندان های خراسان جنوبی از 21 بهمن 97 به مدت یکسال منعقد گردید.