برگزاری چهارمین آزمون علمی دانشگاه بیرجند

۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۱:۲۵ کد : ۱۸۸۸ اخبار ستادی

چهارمین آزمون علمی توسط دانشگاه بیرجند در روز پنجشنبه 2 اسفند 1397 در ساختمان استاد پرویز حسن پور دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر سعید رهنما مدیر گروه هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه گفت: متقاضیان جهت شرکت در این آزمون علمی می توانند تا پایان وقت اداری روز سه شنبه 30 بهمن 1397 با مراجعه به استادان راهنمای استعدادهای درخشان دانشکده ها ثبت نام نمایند.

مدیر امور هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه در خصوص افراد واجد شرایط شرکت در آزمون علمی اظهار داشت: دانشجویان سال های سوم و چهارم مقطع کارشناسی می توانند در این آزمون شرکت کنند.

وی هدف از برگزاری این آزمون علمی را آمادگی دانشجویان برای آزمون کارشناسی ارشد و انتخاب تیم المپیادی جهت شرکت در المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز سال 1398ذکر کرد.