انتصاب عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند به سمت عضو هیأت امنای کلینیک کسب و کار خراسان جنوبی

۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۱:۴۳ کد : ۱۹۱۳ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
انتصاب عضو هیأت علمی دانشگاه  بیرجند به سمت عضو هیأت امنای کلینیک کسب و کار خراسان جنوبی

طی حکمی از سوی عباس جرجانی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان جنوبی دکتر علیرضا فرخی به سمت عضو هیأت امنای کلینیک کسب و کار استان خراسان جنوبی درآمد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند در بخشی از این حکم آمده است؛ انتظار می رود با حضور فعال در مرکز خدمات فناوری و کسب و کار شهرک صنعتی بیرجند، نقش مؤثری و ارزشمندی را در تدوین برنامه عملیاتی کلینیک و هدف گذاری ارائه خدمات توسعه کسب و کار با هدف افزایش ظرفیت بنگاه ها، فعالسازی واحدهای راکد و نوسازی و باسازی آنها و تصویب نهایی آن در شورای راهبردی کلینیک و برگزاری دوره های آموزشی مربیان بنگاه های کوچک و متوسط توسط مجریان منتخب و صدور گواهی تایید صلاحیت به عنوان مشاوران عارضه یابی و انتخاب اعضای تیم های توانمندسازی براساس سطح تقاضا در سراسر استان با استفاده از ظرفیت و توانمندهای مشاوران بومی در هر منطقه ایفا نماید.
دکتر علیرضا فرخی لاشیدانی مدرک دکتری خود را در سال 1388 از دانشگاه تربیت مدرس تهران در رشته شیمی معدنی دریافت کرد. وی عضو هیأت علمی رسمی گروه آموزشی شیمی دانشگاه بیرجند می باشد.

(رزومـه)