انتصاب اعضای حقیقی هیأت ممیزه دانشگاه بیرجند

۲۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۱۷ کد : ۱۹۱۶ اخبار برگزیده اخبار ستادی
انتصاب اعضای حقیقی هیأت ممیزه دانشگاه بیرجند

طی حکمی از سوی دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اعضای جدید هیات ممیزه دانشگاه بیرجند منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، طی انتخابات برگزار شده در سطح دانشکده ها و حوزه های دانشگاه بیرجند اعضای پیشنهادی برای انتخاب به وزارت اعلام گردید.

دکتر محمدرضا آقا ابراهیمی، دکتر محمدعلی بهدانی، دکتر محمد بهنام فر، دکتر سوسن صادقی بجد، دکتر حسن فرسی، دکتر سیدهمایون فرهنگ فر، دکتر سیدسعید محمدی، دکتر محمدعلی ناصری، دکتر سیدیوسف احمدی بروغنی، دکتر ابوالفضل اکبرپور، دکتر حسین بارانی، دکتر مرضیه ثاقب جو، دکتر محمد خنجری صادق، دکتر سیدمهدی رحیمی، دکتر غلامحسین رونقی، دکتر علی شهیدی، دکتر حمید ابریشمی، دکتر غلامرضا محتشمی برزادران به مدت دوسال به عنوان اعضای چهارمین دور هیأت ممیزه دانشگاه بیرجند انتخاب شدند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه اعضای حقوقی هیأت ممیزه می باشند.

شایان ذکر می باشد ریاست هیأت ممیزه برعهده رئیس دانشگاه بیرجند است.