افتتاح پروژه های دانشجویی دانشگاه بیرجند با حضور معاون دانشجویی وزارت علوم

۰۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۲:۴۳ کد : ۱۹۷۵ اخبار دانشگاه اخبار برگزیده اخبار ستادی
با حضور دکتر مجتبی صدیقی معاون دانشجویی وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امروز چهارشنبه اول اسفند ۹۷ پروژه های دانشجویی دانشگاه بیرجند به بهره برداری رسید.
افتتاح پروژه های دانشجویی دانشگاه بیرجند با حضور معاون دانشجویی وزارت علوم

با حضور دکتر مجتبی صدیقی معاون دانشجویی وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امروز چهارشنبه اول اسفند 97 پروژه های دانشجویی دانشگاه بیرجند به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر صدیقی در ابتدای ورودبه دانشگاه با حضور در مسجد امام جعفر صادق(ع) و یادمان شهیدان دانشجوی دانشگاه بیرجند بر سر مزار شهید گمنام دانشگاه جهت ادای احترام و قرائت فاتحه حضور یافت.
رستوران مکمل دانشجویی اولین پروژه دانشگاه بیرجند بیرجند بود که توسط دکتر صدیقی افتتاح شد.

رستوران مکمل دانشجویی با زیربنای 250 مترمربع و هزینه ای بالغ بر 3500 میلیون ریال توسط بخش خصوصی و اعتبارات داخلی دانشگاه جهت خدمات دهی به دانشجویان متقاضی به بهره برداری رسید.

شایان ذکر است که دکتر صدیقی در سفر یکروزه خود به خراسان جنوبی ضمن نشست با دانشجویان دانشگاه بیرجند، دانشگاه بزرگمهر قاینات و دانشگاه صنعتی، پروژه های دانشجویی دانشگاه بزرگمهر قاینات و دانشگاه صنعتی بیرجند را نیز افتتاح خواهد نمود.