اطلاعیه استفاده از رستوران مکمل دانشجویی

۰۶ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۰ کد : ۲۰۴۴ اطلاعیه ها اطلاعیه های مهم

قابل توجه کلیه دانشجویان گرامی:

دانشگاه بیرجند در راستای ارتقاء خدمات ارائه شده و به منظور تامین نظر برخی از دانشجویان با تنوع بخشی در برنامه غذایی، اقدام به افتتاح و راه اندازی رستوران مکمل دانشجویی نموده است. لذا متقاضیان استفاده از رستوران مذکور می توانند طبق برنامه اعلامی با مراجعه به رستوران مکمل از خدمات فراهم شده بهره مند شوند.

• ساعت کاری رستوران مطابق با ساعت کاری غذاخوری های دانشجویی می باشد.
  • ظرفیت استفاده از غذاخوری مکمل در هر وعده ناهار و شام فقط 100 نفر می باشد، لذا اولویت با دانشجویانی خواهد بود که زودتر جهت دریافت غذا مراجعه نمایند.
  • دانشجویانی می توانند از رستوران مکمل استفاده نمایند که در غذا خوری های دانشجویی در آن وعده غذا رزرو نداشته باشند.
  • دانشجویان پس از مراجعه به رستوران مکمل، با گرفتن کارت تغذیه در مقابل دستگاه اتوماسیون پس از انتخاب غذای مورد نظر می بایست رسید دریافتی را به پیمانکار تحویل نمایند. در صورتی که نرخ غذای انتخاب شده از مبلغ یارانه (50000 ریال) بیشتر باشد، پرداخت مابه التفاوت بر عهده دانشجو خواهد بود.

* محل رستوران مکمل دانشجویی در مجتمع خدماتی رفاهی آفتاب، پردیس شوکت آباد می باشد.

معاونت دانشجویی دانشگاه بیرجند