برگزاری سخنرانی علمی با موضوع خواب و رؤیا

۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۱ کد : ۲۲۱۰ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
به مناسبت هفته آگاهی از مغز سخنرانی علمی با موضوع خواب و رؤیا با همکاری مرکز مشاوره و درمان و انجمن علمی روانشناسی دانشگاه بیرجند برگزار شد
برگزاری سخنرانی علمی با موضوع خواب و رؤیا

به مناسبت هفته آگاهی از مغز سخنرانی علمی با موضوع خواب و رؤیا با همکاری مرکز مشاوره و درمان و انجمن علمی روانشناسی دانشگاه بیرجند با سخنرانی دکتر محمد صائبی پور عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و حضور جمعی از علاقه مند در محل سالن شهید بهشتی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر صائبی پور در شروع صحبت درباره چیستی خواب و رویا، چرا می خوابیم و مزایای خوابیدن مطالبی را مطرح کرد.

وی سپس فرایندهای مغزی منجر به خواب، لزوم و اهمیت خواب و اثرات آن بر فعالیت های انسانی را مطرح نمود.

در انتها روش های دستکاری خواب و تاثیرات احتمالی آن بر بعضی مهارت های پر اهمیت فردی مانند حل مسئله توسط ایشان بیان گردید.