در دانشکده فنی فردوس انجام شد

کرسی آزاد اندیشی با موضوع ازدواج سفید

۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۴ کد : ۲۲۳۷ اخبار دانشکده‌ها
کرسی آزاد اندیشی با موضوع "ازدواج سفید یا هم باشی سیاه " به همت کانون فرهنگی و هنری دانشکده فنی و مهندسی فردوس و با همکاری موسسه رهپویان ولایت در محل مجتمع شهید آوینی شهرستان فردوس برگزار شد.
کرسی آزاد اندیشی با موضوع ازدواج سفید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، این برنامه با حضور  کارشناسان علمی دکتر مدبر عزیزی عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد و کارشناس صدا و سیمای خراسان رضوی، سید محمد متولی کارشناس روان شناختی ، مشاور و کارشناس مذهبی و حجه الاسلام محمد دهقان روز چهارشنبه 14 اسفند برگزار شد.

در این کرسی آزاد اندیشی ابتدا کارشناسان موضوع را از مناظر مختلف بررسی  و سپس سوالات و نظرات دانشجویان ارائه شد.

در پایان مراسم به سه نفر از حاضران به قید قرعه کمک هزینه  سفر به مشهد مقدس اهدا شد.