برگزاری جلسه تکریم و معارفه مدیر دفتر تحقیق و جذب اعضای هیات علمی دانشگاه های خراسان جنوبی

۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۶ کد : ۲۳۶۴ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دکتر محمدرضا رضوان طلب رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دکتر محمد مهدی دیانی عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند را به سمت مدیر دفتر تحقیق استان خراسان جنوبی منصوب کرد.

طی حکمی از سوی دکتر محمدرضا رضوان طلب رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دکتر محمد مهدی دیانی عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند به سمت مدیر دفتر تحقیق استان خراسان جنوبی منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است نظر به مراتب تعهد و شایستگی جنابعالی و بنا به پیشنهاد رئیس دانشگاه بیرجند به موجب این حکم به مدت 3 سال به مسئولیت دفتر تحقیق استان خراسان جنوبی منصوب می شوید. به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، ظهر امروز 22 اسفند 97 در حاشیه جلسه شورای دانشگاه از خدمات دکتر نظر افضلی مدیر سابق دفتر تحقیق و جذب اعضای هیات علمی تقدیر و تشکر بعمل آمد و دکتر محمد مهدی دیانی به عنوان مدیر این مجموعه معرفی شد.

دکتر افضلی در ابتدای جلسه گزارشی از اقدامات صورت پذیرفته در این مدیریت ارائه نمود و بیان داشت: نقش دانشگاه در صحنه های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی بسیار تاثیر گذار است.

دکتر محم مهدی دیانی نیز ضمن تبریک ماه مبارک رجب به لزوم رسیدگی و جدیت در بررسی صلاحیت ها اشاره کرد و گفت: کارشناسان این دفتر نیازمند توجه ویژه هستند.

دکتر محمد مهدی دیانی استادیار گروه معارف اسلامی دانشگاه بیرجند است. وی دارای مدرک دکتری مدرسی معارف اسلامی گرایش اخلاق اسلامی از دانشگاه معارف اسلامی می باشد.

از سوابق اجرایی دکتر دیانی می توان به مدیر گروه معارف اسلامی از بهمن ماه 1396، رئیس بسیج اساتید استان خراسان جنوبی، عضو کمیته علمی و هیات داوران نوزدهمین اجلاس سراسری نماز در استان خراسان جنوبی، عضو شورای راهبردی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند، عضو مرکز مطالعات راهبردی و اتاق فکر دفتر نمایندگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان خراسان جنوبی، عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر بیرجند، عضو اصلی هیات انتظامی اعضای هیات علمی، عضو شورای استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (یک دوره) و مدیریت فرهنگی و فوق برنامه و عضو شورای فرهنگی دانشگاه بیرجند (دو دوره) اشاره کرد.