به مناسبت فرارسیدن روز شهید؛

دیدار رئیس و جمعی از مسئولان دانشگاه بیرجند با خانواده شهید نوعی

۲۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۰:۰۰ کد : ۲۳۷۵ اخبار ستادی
دیدار رئیس و جمعی از مسئولان دانشگاه بیرجند با خانواده شهید نوعی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، به مناسبت فرارسیدن فرارسیدن روز شهید؛ رئیس دانشگاه بیرجند و جمعی از مسئولین دانشگاه از خانواده شهید نوعی و بویژه فرزند گرانقدر ایشان دیدار و تقدیر نمودند.

در این دیدار  دکتر احمد خامسان، ریاست دانشگاه بیرجند از فداکاری و از خودگذشتگی شهدا تمجید نمود و افزود تلاش می کنیم دنباله رو راه این عزیزان باشیم.

ایشان در بخش دیگری از سخنانشان از استقامت و صبوری این مادر شهید تقدیر کرده و مادران شهید را الگوی نمونه برای زنان این سرزمین دانستند.

در ادامه دیدار حجه الاسلام والمسلمین حاج آقای جعفری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند، ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) از فداکاری های مادران شهدا و بردباری آنان تمجید نموده و با ذکر احادیث و بخشی هایی از آیات قرآن کریم به جایگاه ویژه شهدا و مادران آنان اشاره کردند.